My Blog Followers!

Saturday, May 23, 2009

Sixth Sense - Khatimah Cinta


Sixth Sense - Khatimah Cinta:hi:

ukiran malam
nyanyikan lagu
rindu hatiku
yang terpanah
umpitan malam
lukis wajahku
katakan ku
pergi...

genggamlah cinta
yang ku berikan
simpanlah selalu
dalam hati...

ku akan selalu
dalam mimpimu
menemani tidurmu
sudahlah sudah...

ku harus pergi...
jangan kau
tangisi aku lagi

biarku bawa
seluruh cintamu
ku dakap dalam
tidur panjangku

Ooohhh...
Sudahlah sudah...
ku harus pergi...
jangan kau
tangisi aku lagi

biarku bawa...
seluruh cintamu...
ku dakap dalam
tidur panjangku

peluk tubuhku
kucup bibirku
relakan saja
aku pergi

.::Download This Song::.





Objek Bulat - Oh! Khayalanku



Objek Bulat - Oh! Khayalanku

Pabilaku sendirian
Termenungku kesorangan

Senyumanmu mempersona
Gelak tawa mu teruja
Lenggok badan mu menarik

Degupan jantung ku kencang
Fikiranku pun melayang

Pabila bulan mengambang
Teringat wajah mu sayang
Membuat hati ku riang

Oh! gembiranya Oh! hati ku
Pabila dapat bertemu
Dengan gadis yang rupawan

Oh! lapangnya Oh! fikiranku
Dapat bersiar dengan mu
Disinari bulan terang

Oh! indahnya saat berdua
Ku pegang erat tangan mu
Tenggelam dalam pelukan

.::Download This Song::.



PC Security 6.3


PC Security 6.3

PC Security™
is the ultimate computer security system offering File Lock, Folder Lock, System Lock, Shortcut/Program Lock, Explorer Control, Context Menu, Restricted System, Window Lock, Intruder Detection with Alarm, Import and Export PC Security settings, Flexible and complete password protection, and Drag and Drop support.

.::Download This Software::.




Wednesday, May 20, 2009

Mlm yg sunyi...

Slamat malam sume :hi: ...
Malam mmg bosan gler:siga:. Xda pape pn nk di buat...
Td pasang movie "Miss Gold Digger". Cite cm best je :okay:.
Tp bila nk dkt stengh cite, rosak plak. Suara x selari ngn cite 2 :tsk:...
Mmg frust siot. Pasang lak movie "Smala Susie", cite dr negara mana ntah :tsk:.
Layan je la..
Cite psal si abg bru blek ke kg, cari adik dia ilang :puppyeyes:. On da way cari adik dia mcm2 bnde jadik kt dia. Last2, dpt tau adik dia da mati pon ::( sbb ada org bunuh.
Adik dia kne bunuh sbb ambk duit curi dr pncuri len takbole. Nk tao lg tgk la cite tu sdr :ahaha:...
Pas2 tgk lak cite "What happen last night?":devilishgrin:
Best gk cite dia. Psal gurl ni parti smpai mabok pas2 bgn2 dia tgk diri bebogel ats katil :scream:.
Tp dia x ingt dia tido ngn sapa malam tu. Pas2 mula la mission :sweaty: nk cari sapa tido ngn dia aritu. Dpt la cari sapa boy tu, tp boy tu da nk kawen :waaah:...
Pas2 kn, korg tgk sdri la cite tu. Malas lak nk menaipnye lg :sigh:...
Bosan tul la malam ni...
Jom tido la :sleep:.
Selamat Malam...






Tuesday, May 19, 2009

Lailas Lounge - Mawar Khayalan


Lailas Lounge - Mawar Khayalan

Semua yang jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan
Dia wajah yang berkeliaran
Aku, kudamba kehadirannya

Oh mawar khayalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa

Seluas laut yang terbentang
Buihnya terapung di awangan
Derita dunia yang mencengkam
Cuba untuk aku bertahan
Semua jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan

Oh mawar khayalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa

Kecewa tak bermakna
Semua hanyalah tipu daya
Modenisasi hanya…

Semua yang jadi tanda tanya
Buat hatiku tak keruan
Dia wajah yang berkeliaran
Aku, kudamba kehadirannya

Oh mawar khayalan
Bawaku terbang tinggi
Jauh rentasi awan
Dari duniaku yang hampa
Kecewa tak bermakna
Semua hanyalah tipu daya

Modenisasi hanya…
Untuk haiwan di rimba
Globalisasi cuma
Jadi tuan si hamba
Ooo monarki untuk apa
Badut-badut istana
Lalalala oh

Oh oh oh oh lalalala
Mawar khayalan

.::Download This Song::.




Selamat Pagi...

Selamat pagi sume :antok:...
Pg td bgn kol 6.45a.m, ngntuk gler :yawn:...
Da la tido lam bilik JPM, ngn nyamuknye, xde bantalnye, sejuk lak tu :wala:...
Pas2 blek bilik, smayg subuh. Pas2 smbung tido blek, syok tul :sleep:...
Kol 8a.m bgn pi mandi, ada kelas PHP sengal :sigh: kol 9a.m...
Arini si Jong blek umah, tepaksa pindah pi DPP Perwaja kot :sigh:...
Skrang ada lm kelas ni, xpaham pe dia ajo :tsk:...
Jd update je la blog ni :ahaha:...




Yuna - Dan Sebenarnya


Yuna - Dan Sebenarnya:hi:

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh–

.::Download This Song::.




Sheila On 7 - Buat Aku Tersenyum


Sheila On 7 - Buat Aku Tersenyum :hi:

Datanglah sayang dan biarkan ku berbaring
Di pelukanmu walaupun tuk sejenak
Usaplah dahiku dan kan kukatakan semua

Bila kulelah tetaplah disini
Jangan tinggalkan aku sendiri
Bila kumarah biarkanku bersandar
Jangan kau pergi untuk menghindar

Rasakan resahku dan buat aku tersenyum
Dengan canda tawamu walaupun tuk sekejap
Karna hanya engkaulah yang sanggupkatakan aku

Karna engkaulah satu-satunya untukku
Dan pastikan kita selalu bersama
Karna dirimulah yang sanggup mengerti aku
Dalam susah ataupun senang

Dapatkah engkau s'lalu menjagaku
Dan mampukah engkau mempertahankanku

Bila kulelah tetaplah disini
Jangan tinggalkan aku sendiri
Bila kumarah biarkanku bersandar
Jangan kau pergi untuk menghindar


.::Download This Song::.



Monday, May 18, 2009

My Sony Ericsson W890i...


Sony Ericsson W890i

:ahaha: Ni la dia HP baru aku lpas HP Nokia 3120 aku yg lama rosak...



Nokia 3120

:puppyeyes:Ni dia HP lama aku, da rosak huhuhu...
Slalu kuar warning "Sim Card registration failed" & xlh nk charging ::(...

HP Sony Ericsson W890i ni aku beli pd :tsk:(alamak lupa lak bila)...
Nape aku pilih Sony Ericsson W890i ni???:devilishgrin:
Sbbnye:
  1. Sony ni best kt Walkman® phone dia. Bleh dgr lagu slalu, kt mana2 pn, xyh beli mp3, mp4 @ ipod pn. Slalu dgr lagu masa lm bas, 12jam wooo kt lm bas tu :ahaha:...
  2. Integrated Camera dia 3.2 megapiksel. Bleh ambk pic bnyk2 smpai memory abis :ahaha:...
  3. Memory card dia 2Gb wooo. Best gler. dpt simpan lagu & pic bnyk2 kt dlm tu :ahaha:...
  4. HP ni ada 3G, so bleh wt Video Call kt mak & akak di umah :ahaha:...
  5. Size kecik cm coklat bar je, snang nk pegang & bwak lm kocek sluar :ahaha:...
Tu la serba sedikit psal HP baru aku...