My Blog Followers!

Thursday, August 27, 2009

Malaysian Radio!...



Malaysian Radio! V3

Support la radio Malaysia kite...

.::Download This Software::.




Macromedia Director 8.5...


Macromedia Director 8.5

Sapa2 nk download je...

.::Download This Software::.




Thursday, August 20, 2009

Estranged - Ketika Ini



Estranged - Ketika Iniblogger-emoticon.blogspot.com

Sedih mulanya
Jikalau kamu tiada lagi di sisi
Wujud bezanya
Keadaan itu bertukar akhirnya
Sunyinya rasa
Yang sebenarnya di sini engkau tiada
Senangnya rasa
Mengingati masa dia ada bersama

Cerminkan aku ketika ini
Yang kaku setelah pecah

Ketika ini kurasa kehilanganmu
Ku mahu imbasi keadaan itu
Ketika ini ku rasa kehilanganmu
Ku mahu ingati keadaan itu lagi

Senangkah engkau
Sekiranya tiada aku jelma
Kuatkah kamu
Kalau tiada menunjukkan arah
Berdirilah kau
Agar yang disebelah kamu bantu
Sedihnya rasa
Hatiku mengundang masa kau masih ada

Cerminkan aku ketika ini
Yang kaku setelah pecah

Ketika ini kurasa kehilanganmu
Ku mahu imbasi keadaan itu
Ketika ini ku rasa kehilanganmu
Ku mahu ingati keadaan itu

Kelip terakhir
Buat mataku
Kita layari
Cakerawalamu

Hanya sunyi disisiku
Sehingga kita bertemu
Hanya suci ditanganku
Hingga kita bertemu

Ketika ini kurasa kehilanganmu
Ku mahu imbasi keadaan itu
Ketika ini ku rasa kehilanganmu
Ku mahu ingati keadaan itu lagi

.::Download This Song::.



Virus h4ck3v1l.vbs

Cara membunuh Virus h4ck3v1l.vbsblogger-emoticon.blogspot.com

Kepada yg tercari-cari penyelesaian Virus h4ck3v1l.vbs

Cara2 nk remove h4ck3v1l.vbs.


1. Download software kt bwah:

· Regalyzer(pengganti Registry Editor)

· Freecommander(pengganti Windows Explorer buat lihat file yang di hidden)

2. Disable dlu SYSTEM RESTORE.

3. Restart ke SAFE MODE.

4. Buka regalyzer, cari file yg berhubungan dgn h4ck3v1l.vbs(guna function find)

5. Hapus/tuka values yg berhubungan dgn h4ck3v1l.vbs pd regedit.

6. Restart lg komp. Ke SAFE MODE.

7. Buka freecommander, cari & hapus stiap file yg berhubungan dgn h4ck3v1l.vbs.

8. Hapus semua file TEMP IE.

9. Matikan process/services/startup h4ck3v1l.vbs(dlm msconfig).

10. Last, scan dgn AV yg plg POWER korg ada.

11. Enjoy…

Credit to:

Tengku Khairil Ahsyar





Tolong Promote...

Ni Kedai Online kawan aku, bg pompuan ske shopping jenguk2 la ye..blogger-emoticon.blogspot.com

as sweet as a candy !




hey ladies ! hehehe..sperti yg ika gitau kt entry sebelum ni..kedai online ika n dyana sudah di rasmi kan..so...jemput2 la melawat k..:-)


heeeeee...~

antara produk2 nye







1) cute floral shawls

2) tone shawls

3) abstract shawls

4) artistic style shawls

5) leopard shawls

6) geometry shawls

7) plain shawls



Wednesday, August 19, 2009

A Letter for My Friends...

Dear friends...blogger-emoticon.blogspot.com

Ape khabar korang sume? Harap sihat walafiat sume blogger-emoticon.blogspot.com. Aku sihat je buat masa skarang blogger-emoticon.blogspot.com. Semasa aku menulis surat ni, aku kat uma sapa ntah blogger-emoticon.blogspot.com nama Naser. Aku sunyi gler duk kat uma blogger-emoticon.blogspot.com, xde internet, xde kawan, ada kucing je temankn aku. Korang mesti tengah sronok cuti-cuti UUM ngn family korangkn.

Well, blogger-emoticon.blogspot.com kalo korang baca, terbaca, tertengok, terbukak, tersengaja baca, sje nk tengok isi dlmnye, nk tao pe blogger-emoticon.blogspot.com tujuan aku tulis letter ni kat korang sebab nk mintak maaf blogger-emoticon.blogspot.com kat korang sume. Aku tao, blogger-emoticon.blogspot.com aku slalu wat salah ngn korang sepanjang knal ngn korang sume dr semester 1 sampai skarang. blogger-emoticon.blogspot.com Aku kadang2 xbermaksud nk wat salah ngn korang sume. Sem ni, aku akan try berubah supaya xwat salah lg.
My friends blogger-emoticon.blogspot.com, sepnjang beberapa minggu ni pn aku da wat salah ngn korang. Aku x beniat nk wat salah, tp keadaan aku yg menyebabkn aku wat salah blogger-emoticon.blogspot.com. Bermula selepas cuti H1N1, aku serba x kne. blogger-emoticon.blogspot.com Banyak keje aku tertangguh, xbuat, xbg idea, lupa sal meeting, wat hal ngn korang, marah2 & mcm2 lg la. Aku mintak maaf blogger-emoticon.blogspot.com, aku xbermaksud nk wat cmtu.

My friends blogger-emoticon.blogspot.com, sejak beberapa minggu lalu aku x berapa sihat. Jd, banyak keje aku xwat. Kelas pn slalu xpi. Psal presentation tu, aku da try wat sebaik mungkin utk group kite blogger-emoticon.blogspot.com. Aku siap wat karangn utk presentation Mobile, tp x sume yg masuk lm otak aku yang x sihat ni. Jd, presentation tu hancus, banyak yang salah sebut.

My friends blogger-emoticon.blogspot.com, psal presentation IT Entrepreneurship tu aku mintak maaf. blogger-emoticon.blogspot.comAku present truk sngt. Aku mmg xbermaksud nk wat cmtu, tp aku mmg xde semangat nk wat presentation time tu. Aku tao, brapa banyak alasan pn bnde da lepas. Jd, xgune lg blogger-emoticon.blogspot.com.

My friends blogger-emoticon.blogspot.com, setakat ni je letter aku utk korang sume. Hari da petang pn( padahal tulis kejap je) blogger-emoticon.blogspot.com. Aku mintak maaf ngn korang, harap korang sume maafkn aku blogger-emoticon.blogspot.com. Kalo aku wat salah lg, tlg la tegur aku & nasihatkn aku blogger-emoticon.blogspot.com yang degil ni. Baiklah, smpai sini dlu letter aku utk korang blogger-emoticon.blogspot.com. Kalo aku rajin, aku tulis lg letter utk korang sume.


Salam dr kawanmublogger-emoticon.blogspot.com,
PiscesBoy




Soya...Soya...Soya...



Perhatian!!! Perhatian!!! Perhatian!!! blogger-emoticon.blogspot.com
Bulan ramadan da hampir menjelma, jd bnyk la peniaga2 akan memulakn perniagaan mereka kt bazar ramadanblogger-emoticon.blogspot.com.
Pe yg aku nk katakn, family aku pn akan bniaga kt bazar ramadan jgk blogger-emoticon.blogspot.com.
Meniaga pe??? blogger-emoticon.blogspot.com
Slalu kalo meniaga kt bazar ni, family aku meniaga:
  1. Air soya
  2. Air tebu
  3. Air laicikang
  4. Yong taufu
  5. Taufu fa
  6. dll
Jd, kt sni aku nk gtao la sesapa yg berminat nk wat tempahan air kacang soya nk meniaga kt mana2 kawasan di Chukai, Kemaman bleh gtao aku. Kawasan Chukai sahaja, kawasan len x ambk la tempahan sbb jauh sngt nk antonye...

Korg bleh order ngn email kt aku di : mrpisces_88@yahoo.com @ call/sms : 0179617010
Jgn main2 call lak blogger-emoticon.blogspot.com, ni nk meniaga bulan ramdan tao...
Kt sni jgk aku nk ucapkn selamat berpuasa "Pose, jgn x pose tao" blogger-emoticon.blogspot.com.



Tuesday, August 18, 2009


Azlan & The Type Writer - Kelibat Si Penyair

di atas kaca
terpancar satu cahaya
berlari ku pergi untuk tahu apa di sana
suara yang merdu memanggil-manggil namaku
wangian terhidu menusuk ke dalam tubuhku

haahaaa...hoohoo...huuhuuuu....

c/o
yaaa..eyayyyy....

indahnya bila ku cari makna
bagai hidup semula
kerana dia aku begini
hidup ku penuh bermakna
takkan lagi mempersiakannya

dibawa angin
malam aku angan sendiri
ku renung awan
air mata ku berlinangan
tersentuh hati ku
bila ku mendakap kamu
menyuluh gelap ku
cahaya yang ku tuju

haahaaa...hoohoo...huuhuuuu....

.::Download This Song::.