My Blog Followers!

Thursday, September 10, 2009

10 September 2009...

Hari aku bangun lewat sngt blogger-emoticon.blogspot.com. Kawan aku da bising2 blogger-emoticon.blogspot.com bangun lambat nk gi kelas. Aku ckp "Ko pi la dlu, aku lewat sket". Aku tido kol 3.00pagi sbb pi makan sahur lewat sngt ngn member2 yang len.
Sebelum tu, kol 5.30pagi aku da bangun sahur pn blogger-emoticon.blogspot.com. Tgk jam awal lg, aku pn masuk tido blek siap2 kunci jam kol 6.30pg. Aku mmg malas nk bangun pn sebenarnye pagi tu, rasa nk tido selama-lamanya sampai bulan september berlalu blogger-emoticon.blogspot.com. Cm lagu Green Day - Wake me up when september ends, mentang2 la tengah bulan september blogger-emoticon.blogspot.com. Tak nak bangun dan hadapi dunia yang penuh dangan masalah yang aku cipta sendiri.
Pas aku siap2 mandi, aku tengok jam da kol 8.00pagi pn blogger-emoticon.blogspot.com. Aku pn ambik keputusan tak masuk kelas pagi ni, lepak kt foyer je. Nasib aku bwak laptop, bleh la aku surf internet blogger-emoticon.blogspot.com.
Jam sekarang da kol 8.58pagi, lagi 2 minit kol 9.00pagi. Kol 10.00pagi nnti aku kelas lagi, betapa malasnya aku nak pi kelas walaupun waktu labblogger-emoticon.blogspot.com.
Ape yang aku nak buat untuk lari dari sume masalah yang aku cipta sendiri niblogger-emoticon.blogspot.com. Perlukah aku lari sampai ke hujung dunia? blogger-emoticon.blogspot.com Ada ke hujung dunia ni? Bunuh diri? blogger-emoticon.blogspot.comItu bukan pilih tepat untuk lari dari masalah. Camne aku nak selesaikan masalah aku ni? Aku tak mampu nak hadapinya.
Aku harap dengan waktu yang berlalu pergi ni membawa skali masalah aku ni yang tak perkesudahan blogger-emoticon.blogspot.com.
Sekarang kol 9.12pagi, takde pe yang nak dibuat. Malam ni ada exam, note langsung tak baca lagi. Pe la yang aku nak jawab nnti blogger-emoticon.blogspot.com.
Well, download driver software untuk laptop kawan aku anta. Bila nak siap aku pn tak tau la blogger-emoticon.blogspot.com. Tak penah lagi aku buat format vista ni, ntah jadi, entah tidak aku pn x tau.
Malam ni aku setelkn laptop tu. Da tak tau nak taip pe lagi ni blogger-emoticon.blogspot.com...............................................................

No comments: