My Blog Followers!

Friday, September 18, 2009

A Letter for My Friends...


Assalamualaikum... blogger-emoticon.blogspot.com

Dear friends... blogger-emoticon.blogspot.com

Korg sehat ke? Aku harap korg sehat2 belaka disamping keluarga blogger-emoticon.blogspot.com. Aku pn sehat je, tak tao la esok cmne blogger-emoticon.blogspot.com. Da lama rasanye aku tak taip letter untuk korg. Ni da akhir bulan ramadan da pun. Beberapa hari lagi da nk raya. Aku still tak blek umah lg, kes tiket da abis punye pasal la blogger-emoticon.blogspot.com. Ari jumaat(18/09/2009) ni bru aku betolak blek ke umah dari Alor Setar, bas kol 8.00mlm blogger-emoticon.blogspot.com. Kepada friends aku yang on da way blek umah tu, hati2 ye blogger-emoticon.blogspot.com. Biar lambat, asalkan selamat sampai ke sisi keluarga.

Dear friends... >blogger-emoticon.blogspot.com

Tujuan aku menaip letter ni sebab nk gtao selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kt korang sume blogger-emoticon.blogspot.com. Ni khas ditujukan kepada friends aku yang slalu aku wat salah ngn sengaja @ tak sengaja. Maaf la sebab kad raya tak sempat nk anta kt korang sume blogger-emoticon.blogspot.com, sebab korang ramai sngt jd aku sempat anta kt beberapa org je. Jangan sedey, marah, bengang, benci kt aku sebab tak dapat kad raya limited edition kiriman dari aku ni blogger-emoticon.blogspot.com. Raya tahun depan, insyallah aku try anta kt korg yang tak dapat tu.

Dear friends...

Aku ngantok gler ni, tapi untuk korg aku still taip letter ni. Tahun ni aku raya kt umah je, malas btol nk pi jalan2 kt umah friends yang len. Asyik aku je yang pi umah depa, tahun ni biar depa datang umah aku lak beraya. Yela, asyik2 pi umah sama je tiap2 tahun. Tak bekembang langsung la. Aku harap korg enjoy raya tahun ni, pi jalan2 umah org, dapat duit raya(da beso pn dapat lg), jumpa sedara-mara, raya ngn family dan len2 lg.

Dear friends... blogger-emoticon.blogspot.com

Sampai sini jela letter aku untuk korg. Ada masa aku taip lg untuk korg baca. Aku da tak larat nk bukak mata blogger-emoticon.blogspot.com nk taip lg. Aku harap kita jumpa lg pas raya ni. Selamat sume.

Salam sayang sahabatmu, blogger-emoticon.blogspot.com
PiscesBoy

p/s:Aku nk duit raya dari korg sume... blogger-emoticon.blogspot.com




No comments: