My Blog Followers!

Saturday, February 27, 2010

Bliz - Mimpi Yang Mati...


Bliz – Mimpi Yang Mati

Tak sengaja genggamanku terbuka
Lantas ku gapai bintang yang berjuta
Bintang yang kuimpikan menerangi
Takkan kubiarkan berlalu pergi

Andai benar kau menjadi milikku
Mencintaimu menjadi sumpahku
Namun jika hadirmu satu mimpi
Aku rela tidur sepanjang hari

c/o : Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati

Genggaman tanganku terbuka sepi
Mendambar dirimu satu ilusi
Bintang yang kugapai tak berpanjangan
Hadirmu di dunia hanya pinjaman

Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati

Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati

Kutunggu mentari di hujung siang
Tak kusangka awan hitam menjelang
Sumpahku jadi tak pasti
Nyatalah mimpi, mimpi yang mati

.::Download This Song::.


Bliz - Syurga Lebih Menyayangimu...


Bliz - Syurga lebih menyayangi mu

Seikhlas hati, hanyalah untuk mu
Akan ku sinar bahagia, dari ku untuk mu
Tanpa mu, tak mampu ku berdiri
Untuk menjalani hidup penuh duri
Hati ku, tuhan saja yang tahu
Kesepian ini..

Kasihku, aku cinta pada mu
Namun syurga lebih menyayangi mu
Haruskah aku menemani mu..

Seindah pelangi yang, menyinari awan
Ku tahu, kau tetap kan di situ
Untuk ku selamanya..

Kasihku, aku cinta pada mu
Namun syurga lebih menyayangi mu
Haruskah aku menemani mu..

.::Download This Song::.




Friday, February 26, 2010

Drama King - Meet Uncle Hussain feat Black



Drama King-Meet Uncle Hussain ft Black

Kali pertama aku mengenalimu
Mahu bersama
Raut wajahmu bersih
Meyakinkan hati ini
Aku terpaut

Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu

Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu

Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan
Sampai bila
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat

Mahkotamu Raja Drama

Kau Masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengejar hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yg pernah ku kenal dulu

Panggilanmu gelaranmu
Baruku tahu

Kau bertapa
Bagai maharaja di atas lembah
Lakon layarmu yg terhebat
Memukau mata melihat




Kete Baru???

Hehehehehehe.... Gempak je tajuk post tu... blogger-emoticon.blogspot.com Takde la, aku mana mampu nk beli kete... blogger-emoticon.blogspot.com
Da keje nanti baru dapat beli kete kot... blogger-emoticon.blogspot.com
Tu pon kalo dapat keje... blogger-emoticon.blogspot.com


Sbenarnya kete baru tu akak aku yang beli, dia takde transport nak gi keje...
Jadi dia beli kete, kete pe? Tengok la gambar kt bwah...
----------------------
------------------
---------------
------------
----------
--------
-------
-----
---
-



Kete Kebanggaan Malaysia, Proton Gen-2 blogger-emoticon.blogspot.com
Tu la dia kete baru yang wat gempak... blogger-emoticon.blogspot.com
Kete tu jenis gear auto, snang akak aku nk bwak gi keje(padahal tak reti nak pakai yang manual punye)... blogger-emoticon.blogspot.com
Sempat gak la merasa bwak kete tu untuk seminggu cuti aritu, sebabnya temankan akak aku 1st time gi keje bwak kete tu...
Pastu aku bwak blek kete tu ke umah pas dia bwak gi keje, petang aku gi ambik dia pastu dia bwak la...
Pas dapat kete dari dia pagi tu, pe lagi gi jejalan la ngan kete tu... blogger-emoticon.blogspot.com
Pusing-pusing kat bandar dulu, pastu gi makan roti canai ngan Teh tarik kat kedai...
Mak aku tengok tak blek2 dari teman akak aku, terus call tanye ada kat mana, bimbang aku xcident...blogger-emoticon.blogspot.com
Yela, anak laki sorang, susah tol la... blogger-emoticon.blogspot.com
Tenkiu mama, gi makan kat kedai je. Perut lapo pagi-pagi... blogger-emoticon.blogspot.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cuti seminggu watpe kat umah??? blogger-emoticon.blogspot.com
Minggu tu busy cket, sebab akak aku nak betunang...
Betunang??? blogger-emoticon.blogspot.com
Yup, akak aku selamat betunang ari jumaat(19/02/2010) minggu lepas... blogger-emoticon.blogspot.com
Dia betunang ngan pakwe terbaru dia...
Aku pon terkezut bila dia gitao nak betunang beberapa minggu sebelum tu... blogger-emoticon.blogspot.com
Dia tanye pendapat aku kalo aku bleh terima tak pilihan dia tu...
Aku cakap ok je asal dia bahagia... blogger-emoticon.blogspot.com
Gambar???
Tengok kat bwah tu...
------------------------
---------------------
------------------
---------------
-------------
----------
-------
-----
---
-



Ni la dia kak long aku yang da betunang blogger-emoticon.blogspot.com

Mana bakal abang ipar???
Tu kat bwah tu...
----------------------------------------
------------------------------------
---------------------------------
------------------------------
---------------------------
------------------------
---------------------
------------------
----------------
-------------
-----------
---------
------
---
-



Ni dia orang bertuah tu blogger-emoticon.blogspot.com


Bila nak bernikah???
Hrmmm....
Da confirm tarikhnya, aku gitao la kat korang sume...
Mana-mana yang dekat tu aku jemput la datang nanti... blogger-emoticon.blogspot.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tu la dia sebabnya nape aku busy masa kat umah seminggu cuti...
Yela, tugas cat umah : aku
Tugas bersihkan umah, sawang habuk sume : aku
Tugas bwak kete : aku
Tugas ambik kek : aku lagi...
Banyak punye keje kne wat minggu tu... blogger-emoticon.blogspot.com
Jadi, masa rehat pon just kejap je yang ada...
Tu je update untuk korang wat masa ni, aku pon tak tao nk tulis pe lagi...
Pape hal follow my blog ok... blogger-emoticon.blogspot.com














p/s: Aduhhh... Bila la nak ada kete sendiri ni.... blogger-emoticon.blogspot.com