My Blog Followers!

Friday, April 2, 2010

New Layout!



Elo sume!

Da lama tak update blog nih. Jadi, aku pon ambik la masa arini untuk update pape yang patut kat dalam blog aku ni. Address blog ni pon aku tuka skali sebab ada orang kate address blog aku cam budak-budak je. Layout blog pon aku da tuka sebab da bosan dengan layout lama tu.

Layout baru ni namanya Freshy, hasil design Jidé. Aku tengok layout ni cam menarik, jadiknya aku apply la kat blog aku yang tak seberapa ni. Lawa tak?

Nak design sendiri layout memang takde kreativiti la. Kena banyak lagi kaji bab-bab design ni baru dapat design layout yang kaw-kaw punye.
Da ngantok ni, pasni tido la aku.

Good nita sume.