My Blog Followers!

Thursday, June 3, 2010

Aduss... Hari ke-2... Part 1




Assalamualaikum…

Arini(02 Jun 2010) hari kedua aku start praktikal kat Unit Pengurusan Maklumat Negeri, Tingkat 2, Wisma Darul Iman, Kuala Terengganu, Terengganu. Otak still songsang lagi. Tak tao nak watpe kat sini. Boss bagi keje tapi tak wat & tunjuk kat dia. “Fail” tol la aku ni…

Weeda ngan nana maen FB je dari tadi. Nasib la ada depa ni, kalo tak aku sorang-sorang la kat pejabat ni dengan orang yang aku tak kenal. Boss nama dia En. Farhan. Boss cam baek je, tak tegur pon bila orang tak datang tunjuk keje dia suh wat tu. Iskh…iskh…iskh…

Nanti sambung lagi…

No comments: