My Blog Followers!

Wednesday, August 25, 2010

Hadoi... Bala...

Sodapnya tido...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Pagi ni memang bala datang kat aku...
Ni balasan bulan pose kot...
Nasib badan la...

Pagi tadi aku bangun kol 7.18!!!
7.18!!!
Ni gara-gara aku tido lewat semalam dok tengok Prince of Persia...
Tapi best gak cite dia...
Nape orang cakap tak best ea...

Punye la kelam-kabut bwak moto...
Pecut bagai nak rempit kat litar sepang...
Tapi takde la laju sangat pon...
Kelajuan membawa bencana, ingat orang tersayang...

Kol 6.23 da bangun, cam awal lak...
tu yang gi sambung tido blek...
memang padah la tido blek...
Terlewat jadinya...

Malam ni tido awal la cket...
And, tak sambung tido lagi...

p/s: Sahur: Megi + Hot Coklat... Huhuhu, sedap... Tapi.... Lapar...

3 comments:

Daffien88 said...

haha..tu la...sambung tdoq lg....amcm.best tak datang lambat

Adam said...

Hahahaha...
Terbaek...

najib said...

orait lak tu,kejer kiter mula kul 6.30 pagi,selalu kol 5 pagi dah bgn,umah dengan tempat kerja jauh amik masa 20 minit perjalanan,pepagi memang best,jalan lenggang kalo lambat vrooommmmmmm merempit