My Blog Followers!

Monday, August 2, 2010

Kuiz dah digunakan... :D


Booth pameran kat karnival

Assalamualaikum...
Arini rasa nk updates cket la...

Pada 30 & 31 Julai bertempat di Terengganu Trade Centre(TTC) telah berlangsungnya
Karnival Malaysia Inovatif Peringkat Zon Timur...
Cewah, ayat skema la plak...

Masa karnival tu projek yang aku develop telah pun digunakan, iaitu Kuiz ICT Negeri Terengganu...
Walaupun tak 100% lengkap lagi, tapi terpaksa la bagi gak diaorang gunakan...
Banyak gak la komen, kritikan membunuh serta idea bernas yang diberi tentang kuiz tersebut...

Tapi sume berjalan dengan lancar je...
Takde masalah la...


Ni dia muka depan Kuiz ICT tu...

Ramai gak yang mencuba nasib menjawab soalan yang mencabar jiwa & raga...
Tapi soalan bukan aku yang masukkan la, Kak Nor @ staff yang masukkan...
Tapi jawapan sume aku da tao la...
Hehehehe...

Aku tengok budak-budak skolah ramai gak yang try, tapi dek kerana
info pasal kuiz tu takde kat booth(sebab takde raung nak pamerkan info-info tersebut)
ramai yang takleh nak jawab...
Hehehehe...

Aku kat tepi just senyum je bile orang tanye...
Kecian gak la...

Ok la, sampai sini je update latest...
Nanti aku update lagi(kes update time keje)...
Ok, tata...
Hehehehe...

No comments: