My Blog Followers!

Tuesday, August 3, 2010

Lawak pon ado la...



Assalamualaikum & salam sejahtera sume...
Hahahahahahahaha....
Lawak la gi bengkel ni...

Teruk tol la aku gi gelak...
Bengkel ni ajar la orang tentang laman web, facebook & twitter...
Yang join bengkel ni pakcik-pakcik & makcik-makcik yang da agak berumor...
Da cakap email, ada yang dah pnye ada yang takde, ada yang tak tao...

Pakcik kat sebelah aku ni terkial-kial wat email gmail...
Yang kawan dia plak pening...
Kecian gak nengoknya...

Takpe pakcik, slow-slow...
Da kol 3.30petang dah...
Dari pagi tadi ada kat cini...

Aku pon da naek borink sebab blaja mende yang da tao pon...
Dok godek-godek info ubuntu untuk install kat laptop...
cam tak sesuai kat laptop acer tu...
camne ni ek...

Ok la...
jap gi sambung...



No comments: