My Blog Followers!

Wednesday, August 4, 2010

Siap la tu! Nak lebey-lebey? Wat sendiri la...


Login Page

Assalamualaikum...
Arini siapkan kuiz yang kena repair maan yang patut...
Rasanya cukuplah dengan ape yang aku wat...

Wat cantek-cantek pon bukan dapat bayaran gak kan?
Jadinya aku repair ala kadar je...
Cm malas giler arini nak wat keje...
Semalam dah la tak keje sebab ada bengkel...

Projek btol punye tak start lagi...
Bila nak start la ni...
Proposal pe cite taktao la...
Lecturer tak call gitao pon...
Aku malas nak call sebab tengah sempit sangat...
Kredit ada lagi balance RM0.64 je...

Seksanya takde sumber kewangan...

p/s: ada sesapa nak sponsor aku tak?
Nanti aku tolong wat website untuk korang....
(Prasan bagus je)

2 comments:

:) said...

hahahahhahaahaha....gelak ja

Adam said...

Ceh...
Gelak lak...