My Blog Followers!

Friday, September 17, 2010

To My Blog Reader(Kalo ada)....

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kepada reader blog aku yang tak seberapa ni...
Aku mintak maaf la sebab tak update lagi tang raya punye program...
Kenapa?

Sebab.........
Line internet P1 cam sial je time raya-raya ni...
Ada orang online gak ke time raya-raya ni?
Jadinya, tak dapat nak ber online...

Sebab........
Aku takde kat umah...
Bukan beraya sangat pon...
Ikut family beraya sana-sini...
Sebab moto aku takde, jadi ikut orang je la beraya...

Sebab.........
Aku pon takde idea nak update jugaknya....

Ok la, pape nanti aku update...

Thank you so much, kepada yang follow-up blog aku ni...
Aku takde la reti sangat nak tulis bebunga-bunga ni...

Tata...

p/s: Sangat tak suke raya, sebab.... Adalah... Hehehe...

Tuesday, September 7, 2010

Cuti Raya...

Yeay! Cuti Raya!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Akhirnya, setelah menunggu dengan agak sabar...
Cuti raya diumumkan kepada aku...
YESS!!!!

Dapat cuti gak akhirnya...

Panjang lak tu cutinya...
Leh la berehat kat umah sepuas-puasnya...

Bape ari cuti dapat?
Haa....
Panjang sangat cuti boss bagi kat student praktikal cam aku ni...
Cuti selama seminggu boss bagi...

Hahahaha...
Jangan jeles sapa yang tak dapat cuti tu...
Tapi balik cuti ari khamis pagi gak...
Sebab malas nak rush sini sana time nak balik...

Takut ada mende tertinggal kat umah sewa...
Balik pagi leh check lagi mende pe yang nak bawak...
Bas kol 11pagi lak tu...

Sesapa yang dapat SMS/email/FB sal raya ari khamis tu....
Tu sume jangan caya la...
Tunggu pengumuman ari rabu ni, baru la confirm raya ke tak ari jumaat ni...

Malas nak update sebenarnya...
Tak tao nak update pe...
Jadi cite sal cuti jela...

p/s: ada sesapa balik kemaman naek bas Sp bumi kol 11 pagi tak? leh kenal-kenal...

Monday, September 6, 2010

Iron Man 2


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semalam tengah layan perasaan emo giler nak mampos...
Nak ilangkan perasaan tu, aku gi layan iron man 2 yang baru je download petang masa kat opis...
Best gak la cite dia...

Korang mesti da tengok banyak kali dah ni...
Nak wat camne, line tenet nak download kena block kat opis ni...
Nasib la ada lubang boleh telus cket nak dowload...

Tapi banyak aku forward la sebab ada part aku rasa boring sangat nak tengok...
Cam part kat litar lumba tu, scene pompuan tu jerit...
Cam sial je,  bagi je la kotak tu kat Stark...
Nak jerit-jerit lebey lak, aku lempang karang baru tao...

Overall. memang best sebab effect dia cun habis la...
Scene terbang-terbang tu...
Yang best part pompuan tu belasah pak guard masa nak gi kat orang jahat tu nama pe ntah...
Giler ar maen belasah je sume...
Yang lelaki jadik driver tu lak...
Sorang pak guard pon tak lepas-lepas jugak belasah...

Kalo gambar cun, mesti lagi best nak tengok...
Biasa kalo da download, kadang-kadang gambar tak cun sangat..
Takpe, nanti nak cari yang DVD version lak...
Baru puas hati tengoknya...

p/s: Cool la suit baru dia tu, ada laser boleh potong sume mende dia nak... Nak pinjam la ngan dia nanti... Wat raya... Mesti cool kan... :P