My Blog Followers!

Tuesday, September 7, 2010

Cuti Raya...

Yeay! Cuti Raya!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Akhirnya, setelah menunggu dengan agak sabar...
Cuti raya diumumkan kepada aku...
YESS!!!!

Dapat cuti gak akhirnya...

Panjang lak tu cutinya...
Leh la berehat kat umah sepuas-puasnya...

Bape ari cuti dapat?
Haa....
Panjang sangat cuti boss bagi kat student praktikal cam aku ni...
Cuti selama seminggu boss bagi...

Hahahaha...
Jangan jeles sapa yang tak dapat cuti tu...
Tapi balik cuti ari khamis pagi gak...
Sebab malas nak rush sini sana time nak balik...

Takut ada mende tertinggal kat umah sewa...
Balik pagi leh check lagi mende pe yang nak bawak...
Bas kol 11pagi lak tu...

Sesapa yang dapat SMS/email/FB sal raya ari khamis tu....
Tu sume jangan caya la...
Tunggu pengumuman ari rabu ni, baru la confirm raya ke tak ari jumaat ni...

Malas nak update sebenarnya...
Tak tao nak update pe...
Jadi cite sal cuti jela...

p/s: ada sesapa balik kemaman naek bas Sp bumi kol 11 pagi tak? leh kenal-kenal...

1 comment:

Daffien88 said...

Balik la..tak heran..ku pun khamis ni cuti