My Blog Followers!

Monday, September 6, 2010

Iron Man 2


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semalam tengah layan perasaan emo giler nak mampos...
Nak ilangkan perasaan tu, aku gi layan iron man 2 yang baru je download petang masa kat opis...
Best gak la cite dia...

Korang mesti da tengok banyak kali dah ni...
Nak wat camne, line tenet nak download kena block kat opis ni...
Nasib la ada lubang boleh telus cket nak dowload...

Tapi banyak aku forward la sebab ada part aku rasa boring sangat nak tengok...
Cam part kat litar lumba tu, scene pompuan tu jerit...
Cam sial je,  bagi je la kotak tu kat Stark...
Nak jerit-jerit lebey lak, aku lempang karang baru tao...

Overall. memang best sebab effect dia cun habis la...
Scene terbang-terbang tu...
Yang best part pompuan tu belasah pak guard masa nak gi kat orang jahat tu nama pe ntah...
Giler ar maen belasah je sume...
Yang lelaki jadik driver tu lak...
Sorang pak guard pon tak lepas-lepas jugak belasah...

Kalo gambar cun, mesti lagi best nak tengok...
Biasa kalo da download, kadang-kadang gambar tak cun sangat..
Takpe, nanti nak cari yang DVD version lak...
Baru puas hati tengoknya...

p/s: Cool la suit baru dia tu, ada laser boleh potong sume mende dia nak... Nak pinjam la ngan dia nanti... Wat raya... Mesti cool kan... :P

3 comments:

Daffien88 said...

agak agak la nak guna baju raya ironmen

Adam said...

bior le...
dengki ar tu...
da tgk ke lom iron man 2?

Daffien88 said...

dah....tapi tak best la..sebab dia cepat benor tunjuk diri dia sebenar