My Blog Followers!

Friday, September 17, 2010

To My Blog Reader(Kalo ada)....

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kepada reader blog aku yang tak seberapa ni...
Aku mintak maaf la sebab tak update lagi tang raya punye program...
Kenapa?

Sebab.........
Line internet P1 cam sial je time raya-raya ni...
Ada orang online gak ke time raya-raya ni?
Jadinya, tak dapat nak ber online...

Sebab........
Aku takde kat umah...
Bukan beraya sangat pon...
Ikut family beraya sana-sini...
Sebab moto aku takde, jadi ikut orang je la beraya...

Sebab.........
Aku pon takde idea nak update jugaknya....

Ok la, pape nanti aku update...

Thank you so much, kepada yang follow-up blog aku ni...
Aku takde la reti sangat nak tulis bebunga-bunga ni...

Tata...

p/s: Sangat tak suke raya, sebab.... Adalah... Hehehe...

2 comments:

Daffien88 said...

alalala..sian dia...kena follow org kesana kemari..hahahh...update cepat sikit nak tao pe jadi pada raya ko sampai tak best ni...

Adam said...

Da update daa...
Baca la...