My Blog Followers!

Thursday, October 7, 2010

My New Skin...

My new laptop skin

Aritu ada la jalan-jalan kat pasaraya X ni...
Kes bosan, takde mega mall nak gi ronda-ronda...
Tengah jalan-jalan ni nampak la skin laptop banyak je tergantung...
Time tu gi la usha...

Banyak gak yang lawa-lawa...
Belek-belek, penah tangan...
Jadi nya, ambik keputusan cari yang putih je...

Sebab, kalo ambik kaler itam nanti serap haba lak...
Putih nampak lawa gak...
Tengah dok belek-belek tu...
Nampak la gambar boye darat nih...

Nampak comei je...
Harga pon Rm15 je...
Pe lagi, rambat je la...
Ingatkan nak suh tuan kedai tu pasang...
Tapi laptop tak bawak time tu...

Balik baru pasang...
Time pasang tu...
...........
.........
........
......
.....
...
..
.

Hancus gak la cuttingnya...
Aku ta reti nak bajet cutting...
Cut pakai pisau ngan pembaris...
Cut pon banyak lari...
Adoi...
Nampak buruk gak la tepi-tepi...

Pape pun, laptop da ada skin baru...
Yang plastik transparent tu buang jauh-jauh...
da buruk sangat da...
Sebab dari mula dapat, tak tuka-tuka...

Comei tak...
comei kan...
kan?
kan?




My Small Thumbdrive

Haa...
Ni namanya Thumbdrive...
A.K.A pendrive...
Kecik je kan..
Keluaran Kingmax...

Bape kapasitinya?
Ha, kapasiti dia 8GB...
8GB!
Tak caya?
Search je kat google pasal kingmax...

Sesapa je yang aku tunjuk kat sini terkezut...
Tengok kecik sangat katanya...
Bagi yang selalu update tang teknologi, tengok biasa je...

Aku suke gune, sebab comei...
Kecik...
Besar je kapasitinya...
Boleh simpan file bersize besar...

Boleh simpan lagu banyak-banyak...
Boleh simpan movie...
Gambar-gambar...
Suke...suke...suke...

Paling suke...
Arini bos takde...
Kite relax sket la arini...
Jom lepak & blogwalking...

p/s: bila la nak cukup dwet nak beli gadget baru ni...

5 comments:

Teh Tarik Drinker said...

really interesting laptop skin!

tehtarikmemoirs.com

Adam said...

Namanya boye darat...
tapi tuannya bukan boye darat...
:D

ken said...

haha.. that's cute =)

Weeda said...

tak terkejut pun tengok..wakakakaka..

oit wat keje..

Adam said...

bukan ang la...
staf kat sni la...
bos takde...
relax la...