My Blog Followers!

Sunday, October 17, 2010

My weekend... Part 2

Cedapnyer...


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sambung lagi dengan post My Weekend

Ari jumaat gi pantai sorang-sorang...
Aru sabtu len lak citenya...
Ari sabtu best cket...
Nape?

Ari sabtu, budak-budak praktikal sume plan nak gi maen bowling...
Cam best, jadi pegi la jugak...
Ingatkan sume yang pegi, ada gak yang tak pegi...
Ikut la nak datang ke tak, asal aku boley maen...

Maen kat mana?
Kitaorang maen kat TER...
TER pe?
TER tu Terengganu Equestrian Resort...
Tempat kuda-kuda tu...


Ni dia jaguh maen bowling...

Janji kol 1.30...
Aku datang kat kol 2 gak...
Kes kat lam toilet lama sangat...
:P

Bukan hapa...
Kena la buang dulu mana yang patutkan...
Kang tengah maen, tetiba sakit perot...
Maunya lama kat lam toilet lagi...

Nape gambar orang len je ada?
Sebab...
Tengah pegang kamera nak ambikkan gambar...
Anti cket ngan kamera...
Kalo tolong orang ambikkan gambar suke la...

Jadi anti ngan kamera...
Sebab...
Tak suke ngan gambar sendiri kat lam gambar...
Nampak burok...

Ok la...
Sambung balik ngan cite bowling tadi...
Maen 1 game je...
Sebab ada tournament kol 2.30...

Tak best la...
1 game mana puas...
Kalo 2-3 game ok gak...
Nasib la datang lewat sangat...

Da lama tak maen...
Jadinya, selalu masuk longkang...
Strike pon takde...
Hampeh gak la maen...
Cam orang terencat je maen...

Pas maen bowling, diaorang ajak gi karaoke...
Bab-bab karaoke ni memang failed...
Tengok je la persembahan masa ari raya ritu...
Memang terok...
Hahahaha...

Tapi....
Pusat karaoke tutup...
Aku pun suggest gi Giant, kat sana ada karaoke box...
Ingatkan okay la kat sana...
Rupa2 nya ramainyer budak-budak skolah...
Cam semut je ramainya...

Tak jadi la kaoraoke...
Watpe pastu?
Kitaorang gi makan Pizza...
Best gak...

Besar je pizza tu...
Tapi...
Da kenyang masa tu...
Sebab makan tengahari kol 12.30...

Nak wat camne, orang da order...
Kita makan je la...
Sumbat je mana yang boley...
Asalkan abis...

Kalo gi pizza...
orang yang terakhir abis...
Sapa?
Adam la...
Tukang abiskan sisa-sisa makanan yang tinggal...

Ngan air pun tolong abiskan jugak...
memang la sedap...
Sebab...
Ada orang belanja...
Sapa?
Akak-akak, adik london & bakal abang ipar...

Datang makan je...
Pastu abiskan makanan yang tinggal...
Memang menjilat jari...
Huahahahaha....

Tu je la my weekend...
Sonok gak la...
Dapat makan ramai-ramai...
Maen bowling...
Kuar jalan-jalan...
Bila lagi nak kuar ea?

p/s: dwet bowling ngan dwet pizza tak bayar lagi...

3 comments:

Daffien88 said...

wawawawa..diapit ye ko ..hahaha.... seronok ye hujung minggu ko kali ini.... bagus2

Adam said...

boley la....
slalu sorang-sorang je...
Kali ni ada geng...

N.A.S said...

ramai awek..... yg mana pilihan di hati? hehehe..... muka hensem dah....
yakinlah dgn muka anda...