My Blog Followers!

Sunday, November 21, 2010

Salam Hari Raya Qurban



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dah lama giler tak update belog nih...
Takde pe nak tulis...
Korang pun bukan baca gak belog adam ni kan...
Ada gak la yang baca...
Thanks to sesapa yang sudi baca...

Baru je lepas Hari raya qurban...
Tahun ni family adam tak wat korban...
Sebab da belanja banyak masa akak kawen aritu...
So, takde bajet la nak wat qurban tahun ni...

Tapi ada je daging yang sampai kat umah...
Jiran-jiran ramai yang wat qurban tahun ni...
So, pagi-pagi dah makan daging...
Petang pun telan daging...
Malam pon melantak daging...
Adoii...

Naek pening adam dibuatnya...
Semalam nasib tak rebah je kat stesen bas...
Kes pening punye pasal...
Kalo tak, huru-hara la kat sana...

Dapat cuti 5 hari je...
So, kat umah makan tido je kejenya...
Takde pe nak wat...
Nak kuar pon takleh...
Moto tinggal kat K.T...

Keta takde gak...
Sebab akak balik umah mak mertua dia kt Kuala Berang...
So, adam terperap kat umah je sepanjang cuti...
Nasib la burkband ada...

Tapi, takde wat pape sangat...
Line brukband cam siput...
Online kejap je pun...
Check email, bukak FB, blogwalking, chat YM...

Chat YM pon bape orang je online...
Tu pon ada yang tak nak chat...
Booorriiiinnnggg...
Last-last adam tido je...

Asal masuk tengahari je melantak tido...
Mak sibuk masak kat dapur takde orang tolong...
Teruk kan?

Ok la...
Takde pape pon nak update...
Kat ofis sunyi je...
Student praktikal UKM da takde...
Diaorang da abis praktikal minggu lepas...

To them...
"Study Smart, not study hard...
Good luck in your study..."

p/s: Da nak abis praktikal, tinggal bape ari je lagi... Hehehehehehe.... :D


No comments: