My Blog Followers!

Tuesday, November 2, 2010

Banjir melanda UUM...


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Arini rasa rajin nak update cket...
Bukan pe...
Da bersawang sangat la blog nih...
Pemalas btol la tuan punye blog ni kan...

Arini nak cite cket tang banjir yang melanda di beberapa tempat...
Biasa la da ujan banyak ari ni, tempat-tempat rendah memang kena banjir la...
Umah sendiri ok lagi la, tak banjir lagi...
Tapi dalam keadaan berjaga-jaga gak la...

Biasa la, umah wat kat kawasan paya, senang sangat la nak banjir kalo ujan 2-3 ari...
Slalu sangat banjir bila musim tengkujuh...
Suke sangat sebab ley jalan-jalan tengok umah orang tenggelam(hampeh)...
Ley maen ujan, mak yang dok marah kat umah(hehehe)...

Semalam dapat berita dari utara tanah air...
UUM telah tenggelam dibanjiri air...
Teruk gak la tengok dari gambar kat profile Joe Jambul...
Joe Jambul jangan marah ea, cilok gambar dari FB ang...
Tengok-tnegok....
............
...........
..........
.........
........
.......
......
....
..
.








Ni antara gambar-gambar yang di ambik oleh Joe Jambul...
Teruk kan?
Dah la time ni Majlis Konvo senior-senior...
Terpaksa tangguh...

Nak wat camne...
Bencana alam yang tak dapat nak dielakkan...
Kepada senior-senior, sabar naa...
Nanti ley la konvo pas banjir surut nanti...
And, Congratulation sebab da konvo tahun ni...

Nak tengok lagi banyak, check out kat FB Joe Jambul

p/s: asal la UPMN ni tak banjir je... Takyah gi keje... :(

No comments: