My Blog Followers!

Monday, November 29, 2010

Last day esok...


Assalamualaikum...

Hehehehehe...
Esok last day berpraktikal...
So, backup la pape yang patut kat PC opis ni...
Banyak gak la sistem nak kena copy nih...

Biase la, programmer tak hebat...
Masuk bakul angkat sendiri tol la...

Hahahahaha...
Pe nak wat ea pas abis ni?
Nak cari keje, cam malas je...
Yela, keje bidang yang tak minat, memang malas cket...

Masa depan yang gelap lagi kelam...
Aduuiii...

Buku log da siap, anta kat penyelia kasi dia autograph...
Projek sistem kuiz kira setel dah...
Dapat penyelesaian daripada Kak Ti, Penolong Pegawai IT kat cini...
Website Tourism Terengganu tinggal nak tunjuk kat client je...
User manual cket je lagi...

Akhirnya, hampir sudah penantian selama 6 bulan...
Da takde nak wat coding pasni...
Takde orang nak minta tolong wat projek lagi...
Takde lagi kepeningan melihat coding yang berjela-jela panjang...

Hahahahahaha...
Time rehat...
Tengok cite jap...
Tata...

p/s: Kalo dapat keje terus kat cini ok gak... Bos, nak keje kat cini ley?

4 comments:

mie said...

harap2 client puas hati..
heheee

Adam said...

Ntah la...
Client pon banyak ragam la...
Adam bukan la expert sngt pon nak wat website gempak2, biasa2 je bleh la...
Contoh terdekat, blog ni...
Simple sngt...
:D

Daffien88 said...

jom jom..jalan jalan ke langkawi

Adam said...

Ang blanje la...