My Blog Followers!

Thursday, December 2, 2010

Hujan Semalam...


Assalamualaikum...

Korang ada kat mana semalam?
Mesti tengah mengadap belog kan?
Adam ada kat jalan raya dekat 6 jam semalam...
Lama tu kat jalan raya...

Adam buat apa?

Ni la nak gitao...
Jom baca...

Wednesday, December 1, 2010

Finally...



Assalamualaikum...

Genap 6 bulan sudah pratikal di UPMN...
Banyak dugaan, cabaran, pengalaman, suka dan duka berlaku di sana...
Sudah hampir masa untuk semuanya berakhir...
Tinggal lagi konvo je untuk di lalui...

Lupa lak...
Presentation ngan report tak siap lagi...
Minggu depan pegi UUM untuk present projek kat lecturer...
Camne la nanti, dah la sorang-sorang je time present nanti...
Harap sume berjalan dengan lancar...