My Blog Followers!

Wednesday, December 1, 2010

Finally...



Assalamualaikum...

Genap 6 bulan sudah pratikal di UPMN...
Banyak dugaan, cabaran, pengalaman, suka dan duka berlaku di sana...
Sudah hampir masa untuk semuanya berakhir...
Tinggal lagi konvo je untuk di lalui...

Lupa lak...
Presentation ngan report tak siap lagi...
Minggu depan pegi UUM untuk present projek kat lecturer...
Camne la nanti, dah la sorang-sorang je time present nanti...
Harap sume berjalan dengan lancar...



Kepada Pengarah UPMN, En. Abd Rani, Penyelia Praktikal, En. Farhan, Kak Fizah, Kak Bahyah, Kak Ti, Kak Ju, Kak Jee, kak Dihah, Cik Intan, Azizie, Tarmizi, Eddy, En. Hafiz, Kak Nor, Kak Lah, CC, Hamdi, En. Rizal dan semua staff UPMN...
Terima kasih banyak-banyak...
Maaf jika ada salah dan silap selama Adam berada di sana...
Adam hanya manusia biasa yang tak dapat lari dari membuat kesilapan...
Thanks untuk hadiah baju batik...
Cantik(Lupa nak ambil gambar)...

Kepada Fitrah, Sya, Ida, Nor dan D’Zul...
Terima kasih dan maaf dengan salah dan silap Adam...
Kepada Fitrah, maaf ea...
Perasaan nak bergambar da lama pudar...

Kepada semua...
Maaf sebab Adam memang selalu sakiti sesiapa saja yang berada di sekeliling...
Mungkin itu memang sikap semula jadi Adam...
Adam masih perlu belajar untuk jaga perasaan orang...
-------------------------------------------------------------------------
Semalam dah hantar benda tu kat dia...
Harap dia suka dengannya...
Sume tu idea akak...
Sebab Adam tak reti sangat pasal sume tu....
Maaf ea...
-------------------------------------------------------------------------
Masa untuk cari kerja la pulak...
Kerja pe yang sesuai ea...
Ada ke yang nak ambil Adam kerja ea...
Macam-macam tengah pikir sekarang...

Harap-harap cepat la dapat kerja...
Bosan la duduk umah lama-lama...
Nak sambung study memang da malas...
Nak kena kira kos sambung study lagi...
Banyak tu jumlahnya...

Ok la...
Sampai sini je update...
Jangan lupa check back belog Adam untuk new update lagi...
Tata...

p/s: nak ambil upah wat header ngan template payah... kes tak reti nak design, nama je student multimedia...

No comments: