My Blog Followers!

Sunday, February 20, 2011

On Da JoB



Assalamualaikum dan salam sejahtera sume...

Ni memang compem la lama giler tak update...
Bukan tak nak update...
Tapi takde idea la nak update pe...
Thanks kepada yang masih setia berkunjung ke blog neh walaupon lama tak update...

Nak tao pe yang Adam wat selama tak update blog neh?



Haa!!!
Banyak mende dah jadi kat Adam...
So, nak cite sume cam banyak gak la...
Satu-satu la ea Adam cite...

Sekarang ni Adam dah ada keje...
Keje pe?
Adam wat 2 keje sekarang ni...
1st job sebagai panghantar barangan express...
2nd job sebagai Technician DELL...
Wah, mesti banyak dwet korang rasa Adam dapat kn...

Takde la banyak pon...
Cukup-cukup makan je gajinya...
Tunggu akhir bulan untuk first payment...
Tak sabor dah...
Nak belanje puas-puas ngan gaji yang ada...
Hehehehe...

Sekarang ni stay kat umah sewa baru...
Umah sewa lama ada masalah la ngan tuan umah...
Stay seminggu je kat umah sewa lama...
Tuan umah yang tak reti-reti nak sabar...
S##T!!!

Thanks to my old skool friend yang bagitao ada kosong kat umah sewa dia....
So, sepantas kilat Adam move in kat sana...
Hehehehehe...

Nak cari keje permanent cam malas lagi la...
Konvo pon lambat lagi...
Tunggu konvo dulu la baru cari keje permanent...

Ok la...
Adam pon tak tao nak taip pe dah ni...
Keep in blogging & stay tune for more update...


p/s: susahnya dapat tuan umah yang cerewet nak mampus...

2 comments:

Aimi Nadiya bt Salama said...

cian die...maki je tuan rumah tu..hakhak!! ^^

Adam said...

Nak je maki dia...
Tapi cam takde maknanyer...
Baek aku blah je...
Aman je duk umah sewa bru ni...
Siap ada wifi lg kongsi...
hahahaha...