My Blog Followers!

Wednesday, July 20, 2011

Sakit J.I.W.A!!!

Pic from Google

Boleh sakit jiwa la layan ko!

Nak je amuk kat umah ko tadi!

Ikut hati nak je bagi pelempang jepun kat ko!

Sume benda ko tak puas hati kan!

Macam-macam ko demand kan!

Ingat ko tu besar sangat?

Anak raja?

Anak bangsawan?

Anak Planet Marikh?

Mulia sangat ke ko sampai sume benda nak ikut kehendak ko je?

Ko memang sial la!

Benda simple ko pegi komplicated kan!

Benda yang cepat siap ko lambatkan!

Ko memang tak patut ada kat dunia la!

Ada pun menyusahkan orang!

Buat penat pegi umah ko je!

Ko ni bawak malang betul la!

Orang len takkan datang la umah ko!

Aku je yang still sanggup datang umah ko yang sampah tu!

After this, apa nak jadi.... jadi la...

Kena pecat ke, kena saman ke, kena duk lokap ke, kena tahan polis ke....

Aku tak P.E.D.U.L.I lagi dah!

Ko pegi mampos laa!!!!

p/s: ni ditujukan khas kepada C**A BANGANG!!! Menyusahkan orang je kejenya...

2 comments:

Daffien88 said...

apahal ni...rilex rilex bro.... nanti cepat tua ..apa sudah jadi??

Adam said...

ang mana tao perasaan aku time 2...
jd ang xleh nk suh aku rilex2...
C**a tu mmg segala jenis bapak bangang...
xpenah aku sakit ati tahap 2...