My Blog Followers!

Friday, November 4, 2011

New Adventure!

Hi...

Korang singgah lagi ke kat belog nih?

Da lama sangat tak updatenya...

Short Update...

Hepi + sad...

Hepi sebab gi intebiu untuk keje ritu...

Da dapat jawapan, Adam diterima bekerja...

Sad, sebab akan tinggalkan sumenya di sini...

Pengorbanan itu perlu untuk kehidupan yang lebih baik...

Nerves pun ada, sebab 1st time keje kat syarikat besar ni...

Gotta to adjust myself to new environment quickly...

What an adventure await ahead...

Gotta to prepare everything...

Baju kemeja kena beli baru ni, yang ada pun da lama and usang sudah...

Alamak, tak tao pilih baju la...

Korang tolong pilihkan untuk Adam...

Yup, need someone to choose for me...

Coz I'm fashion blind and can't choose the right cloth...

Hahahaha...

Tengok je la baju ngan sluar Adam pakai, langsung tak kena kalo pilih sendiri...

Need fashion advisor, hahahaha...

Well, tu je update untuk kali ni...

Stay tune...

Tata...

p/s: Bos kt Mekah lagi, 5 disember baru balik... 1 disember da kena lapor diri... Camne ni?